hits counter

WebDesign

Professionele uitstraling

Onderschat het effect niet als uw bedrijf op internet aanwezig is, want het geeft uw bedrijf een professionele uitstraling en de informatie is 24 uur per dag wereldwijd beschikbaar.

Het is dus zaak dat de website er stijlvol uitziet en met name vertrouwen uitstraalt. Laat daarnaast uw site ook regelmatig updaten, want op die manier behoudt U de aandacht van uw bezoekers of toekomstige klanten.


 /

Wat wil ik met een website bereiken?

Freemoments verzorgt alles voor uw bedrijf met betrekking tot webdesign en internet diensten. Wij ontwerpen complete sites voor bedrijven en particulieren of doen de restyling van uw oude site, waarin o.a. foto's en graphics kunnen worden verwerkt. Foto's kunnen wij voor U inscannen en bewerken. Ook behoort het maken van foto's voor de website van uw bedrijf of produkt tot de mogelijkheden. Domeinnaam-registratie kunnen wij ook voor u verzorgen. Aanmelding van de website bij Google is standaard bij de prijs inbegrepen. Onze klanten hoeven zo niet met meerdere partijen om de tafel te zitten om een succesvolle website gerealiseerd te krijgen. Als U contact met ons opneemt, regelen wij in overleg met U alles. Met betrekking tot de te bouwen site is namelijk heel veel mogelijk.

U heeft al een website vanaf € 599,- excl.BTW

Vraag  vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden om uw bedrijf nog meer op de kaart en op internet te zetten en verhoog daarmee uw bekendheid met een attractieve website.

Visitekaartje

Wij geloven dat een succesvolle website niet alleen mooi moet zijn, maar ook gebruiksvriendelijk, snel en geoptimaliseerd voor zoekmachines moet zijn, want je kan maar één keer een eerste indruk maken.

Aantrekkelijke website

Wij geloven dat het hebben van een effectieve en aantrekkelijke website van cruciaal belang is voor het succes van elk bedrijf. Daarom bieden wij attractief webdesign aan voor een aantrekkelijke prijs om onze klanten te helpen hun online doelen te bereiken.