Heeft u een vakantiewoning en nog geen website?

Laat nu een verhuur website maken vanaf € 599,- excl.BTW

Haal meer rendement uit de verhuur van uw vakantiewoning!
Dat kan nu voor een aantrekkelijke prijs met een professionele uitstraling.

Vakantiewoning verhuren met een eigen website

::. Hoe kom ik aan huurders voor mijn vakantiehuis?

Je hebt besloten om de verhuur van jouw vakantiehuis zelf te gaan doen. Nu moet je nog vakantiegangers vinden, die graag jouw vakantiehuis willen huren. Maar hoe kom je aan genoeg huurders?

Verhuur je al jaren jouw vakantiehuis dan zal het je zijn opgevallen, dat je een vaste kring hebt opgebouwd van mensen die jaarlijks terugkeren naar jouw vakantiehuis. Deze klantenkring zal waarschijnlijk aan mensen in hun omgeving hebben verteld over jouw mooie vakantiehuis. Dit is een vorm van mond-op-mond reclame en is over het algemeen heel erg effectief. Dit is vaak helaas niet voldoende om jouw vakantieaccommodatie het gehele jaar vol te krijgen.

 

::. Laat een professionele website maken van jouw vakantiehuis.


Een van de belangrijkste stappen is het laten maken van een professionele website. Hierbij is het vooral belangrijk dat een potentiële huurder hier alle informatie kan vinden, die hij of zij nodig heeft. Hierbij kun je denken aan mooie foto's van het vakantiehuis en een goede beschrijving van de vakantiewoning. Dit is erg belangrijk, omdat vakantiegangers hun keuze vaak op deze twee factoren baseren. Op deze manier komen ze niet voor verrassingen te staan.

::. Waarom is een website belangrijk?

De website moet als het ware jouw online visitekaartje worden. Mocht je mensen spreken, die een vakantie woning zoeken dan kun je ze verwijzen naar uw website. Geïnteresseerden kunnen dan op hun gemak meer over het vakantiehuis lezen. Een website komt ook goed van pas wanneer je op een bepaald moment besluit om te gaan adverteren op verschillende websites of op het internet. Je kunt dan namelijk de link van jouw website vermelden.

Zichtbaar willen zijn bij een groot publiek gaat tegenwoordig hoofdzakelijk via internet en social media. Het internet is namelijk de grootste informatiebron.

::. Een professionel website

Laat ons een professionele website voor U bouwen tegen een scherpe prijs. Hierbij is het vooral belangrijk dat een toekomstige huurder alle informatie kan vinden, die hij of zij nodig heeft. Hierbij kun je denken aan: duidelijke foto's van de vakantiewoning en een goede beschrijving van de vakantiewoning. Dit is belangrijk, omdat vakantiegangers hun keuze vaak op deze twee factoren baseren. Vakantiegangers vinden het prettig om van te voren een beeld te hebben van het vakantiehuis en willen niet voor verrassingen komen te staan. Laat ook duidelijk zien welke prijs men moet betalen zonder dat daar nog allerlei aanvullende kosten bij komen.::. Laat uw website opvallen

Bijna iedere vakantiehuiseigenaar heeft tegenwoordig een eigen website, maar hoe zorg je ervoor dat jouw website opvalt op het internet? Wij zullen proberen zonder een groot budget uw website goed in GOOGLE te krijgen en op die manier meer bezoekers te genereren en meer huurders te vinden. Ook is social media het medium bij uitstek, waarop veel wordt gedeeld. Een simpele boodschap of een melding over jouw vakantiehuis kan zonder dat je het door hebt de hele wereld overgaan.