FREEMOMENTS voor ZZP'ers

Wij bouwen succesvolle websites, die goed vindbaar zijn in Google.

Freemoments webdesign

U bent ZZP'er en u wilt een website laten maken en zodoende meer opdrachten binnen te halen? Freemoments webdesign kan het maken van zo'n website voor u uitvoeren. ZZP'ers zonder opdrachtgevers houden het niet lang vol. Bij de start zijn er vaak wel enkele opdrachten, maar daarna zult u zelf moeten zorgen voor nieuwe klanten. Feitelijk is het niets anders dan het onder de aandacht brengen van uw diensten of produkten. Een goede, informatieve website is tegenwoordig van groot belang voor elke ZZP'er. Met een zorgvuldige gebouwde website beschik je niet alleen over een mooi online visitekaartje, het kan ook een effectief marketing gereedschap vormen dat uiteindelijk voor meer klanten zorgt.

 

Het is een van de beste instrumenten om dit te doen voor zeer lage kosten. Het begint allemaal met de vindbaarheid. Een prachtige website, die niet gevonden wordt levert geen nieuwe klanten op. Uw website zal dus goed gevonden moeten worden in bijvoorbeeld de marktleider in zoekmachines Google. Zoekmachines zijn dus heel belangrijk heden ten dage. Zonder een goede vermelding op een van de eerste pagina s van Google zullen grote groepen potentiële klanten u nooit vinden.

    Ook kunnen wij voor uw bedrijf de door ons gemaakte websites onderhouden. Zo heeft U er zelf geen omkijken naar en mailt U ons bijvoorbeeld de veranderingen, die u op de website wilt laten aanbrengen. Wij kunnen dat vaak snel voor U regelen. Meestal dezelfde dag nog. Upgraden van uw oude website behoort bij ons ook tot de mogelijkheden, alhoewel een compleet nieuwe site met de laatste technieken op het gebied van het maken van websites soms een betere oplossing is.

     

    Kortom bij FREEMOMENTS webdesign en hosting bent u aan het juiste adres voor uw website ook al zijn we gevestigd in Leiden bouwen wij dus ook websites in andere steden op landelijk niveau.