WebDesign ZZP

Informatieve website

Een goede, informatieve website is tegenwoordig van groot belang voor elke ZZP'er. Met een zorgvuldige gebouwde website beschik je niet alleen over een mooi online visitekaartje, het kan ook een effectief marketing gereedschap vormen dat uiteindelijk voor meer klanten zorgt.

Het is een van de beste instrumenten om dit te doen voor zeer lage kosten. Het begint allemaal met de vindbaarheid. Een prachtige website, die niet gevonden wordt levert geen nieuwe klanten op.


 /

 

Waarom heb je als ZZP'er een website nodig?

Met een website creëer je een professionele uitstraling voor je bedrijf. Potentiële krijgen hierdoor vertrouwen in je onderneming en zijn vaak eerder geneigd om zaken met je te doen. Op een website kun je gemakkelijk informatie delen over je bedrijf en diensten. Zo kunnen klanten snel en eenvoudig vinden wat ze nodig hebben.
Een website kan dienen als een online portfolio. Je kunt er je werk laten zien en recensies van tevreden klanten. Hiermee kun je potentiële klanten overtuigen van de kwaliteit van jouw werk en hen vertrouwen geven in jou als vakman.

ZZP'ers zonder opdrachtgevers houden het niet lang vol. Bij de start zijn er vaak wel enkele opdrachten, maar daarna zult u zelf moeten zorgen voor nieuwe klanten. Feitelijk is het niets anders dan het onder de aandacht brengen van uw diensten of produkten.

Goed vindbaar in Google

Belangrijk is dat de website wel goed gevonden wordt in Google, de marktleider in zoekmachines. Zonder een goede vermelding in deze zoekmachines zullen grote groepen potentiële klanten u nooit vinden. 

Ook kunnen wij voor jouw bedrijf de door ons gemaakte websites onderhouden. Zo heeft U er zelf geen omkijken naar en mailt U ons eventuele veranderingen, die u op de website wilt laten aanbrengen. 

Upgraden website

Upgraden van uw oude website behoort bij ons ook tot de mogelijkheden, alhoewel een compleet nieuwe site met de laatste technieken op het gebied van webdesign soms een betere oplossing is.

Kortom bij FREEMOMENTS webdesign bent u aan het juiste adres voor het maken van jouw website. Wij zijn gevestigd in Leiden, maar laat onverlet, dat wij ook websites maken voor bedrijven in heel Nederland.