Website check

Wat houdt dat eigenlijk in?

Je hebt een website, die inmiddels al enkele jaren oud is en je bent daar op het eerste oog tevreden over. Wel heb je begrepen, dat er enkele onderdelen van de site aan verandering toe zijn. Misschien zijn er een aantal links, die niet meer werken of zijn er onderdelen van de site, die het niet meer doe.
Mogelijk is het dan tijd om de site te optimaliseren. 

 

 In dergelijke gevallen kun je bij ons een gratis websitecheck aanvragen. 

Wij controleren de website dan op een desktop-computer, een tablet en een smartphone.  Wij maken op basis van onze bevindingen een verslag, waarin alle eventuele verbeterpunten of aanpassingen in vermeld worden. 

Eventueel kunnen wij deze aanpassingen dan voor jou verzorgen, zodat jouw website weer optimaal functioneert. Op die manier is jouw website weer volledig geoptimaliseerd.

 

In het feedback verslag vermelden wij onder andere ook wat het optimaliseren je zal kosten wanneer wij dit oppakken. Uiteraard kun je er zelf voor kiezen welke onderdelen je aan wil laten passen. 


Hoe gaan we te werk?

Analyse, feedback, optimalisatie
Zodra wij de aanvraag ontvangen, controleren wij eerst de desktopversie van jouw website. Wij letten op onder andere gebruiksvriendelijkheid, de URL-structuur, niet werkende hyperlinks en op mogelijkheden tot zoekmachine optimalisatie. Naast deze primaire ‘scan’, zetten wij andere mogelijke aanpassingen op papier, zoals de uitstraling en inhoud van de website.

Responsive design
Na de basiscontrole controleren wij het responsive design van je website. Dit houdt in of de website gebruiksvriendelijk is voor mobiele telefoons en tablets en of deze goed weergegeven wordt. Het is heel belangrijk dat je website vloeiend werkt op alle soorten apparaten.

SEO Check & Website snelheid
Een trage website is één van de grootste online ergernissen die vaak veel mensen vroegtijdig de website doet verlaten. Toch zijn er veel langzame websites en vaak wordt dit veroorzaakt door kleine, makkelijk te verhelpen foutjes, zoals verkeerde afbeeldingsformaten. Daarnaast komt het vaak voor dat websites haast onvindbaar lijken op Google. Daarom doorlopen wij de website met een aantal tools om te testen hoe zoekmachinevriendelijk de website is.

Neem contact op