FREEMOMENTS in Rotterdam

Wij bouwen succesvolle websites, die goed vindbaar zijn in Google.

Freemoments webdesign

Bent U ook op zoek naar een webdesign in Rotterdam en omstreken? Wij zijn een professioneel webdesignburo, dat niet alleen mooie functionele websites bouwt, waar het grafische aspect hoog in het vaandel staat, maar wij zijn ook een webdesignburo dat met U meedenkt over de mogelijkheden, maar ook over de onmogelijkheden van een website en het internet in het algemeen.

Complete website maken
Bij Freemoments kunt u terecht voor het bouwen van een complete website voor bedrijven en particulieren in Rotterdam, Schiedam, Hoofddorp. Amstelveen, Ridderkerk, Diemen en Zaandam. Om maar eens een paar voorbeelden te noemen. Het bouwen van een website is bij ons inclusief het toevoegen van uw website bij de grote zoekmachines, zoals Google. Wij kunnen uw website van begin tot eind bouwen en precies maken zoals u het wenst. Uw website is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf op het internet.

Onze slogan is niet voor niets: " U kunt maar 1 keer een eerste indruk maken "

    Ook kunnen wij voor uw bedrijf de door ons gemaakte websites onderhouden. Zo heeft U er zelf geen omkijken naar en mailt U ons bijvoorbeeld de veranderingen, die u op de website wilt laten aanbrengen. Wij kunnen dat vaak snel voor U regelen. Meestal dezelfde dag nog. Upgraden van uw oude website behoort bij ons ook tot de mogelijkheden, alhoewel een compleet nieuwe site met de laatste technieken op het gebied van het maken van websites soms een betere oplossing is.

     

    Kortom bij FREEMOMENTS webdesign en hosting bent u aan het juiste adres voor uw website ook al zijn we gevestigd in Leiden bouwen wij dus ook websites in andere steden op landelijk niveau.